Söralátét gyártás, készítés

BecaPlastic családi vállalkozásunk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a különféle emblémázott kiegészítők készítésében. Szolgáltatásaink közt megtalálható a söralátét gyártás is, mely tökéletes eszköz a márkaismertség növelésére. Az egyedi készítésű söralátétek nemcsak az asztalok felületének védelme miatt hasznosak, hanem azért is, mert ezek rengeteg leendő ügyfél által elérhető hirdetési felületek.

Az egyedileg gyártott söralátétek nemcsak a szórakozóhelyek asztalain vagy pultjain érhetőek el, hanem egy cég által szervezett rendezvényen az ajándékcsomagok is gyakran tartalmazzák e igen népszerű reklámozási módszert, hiszen így egyszerűen beférkőzhet egy céges logó az emberek irodáiba vagy otthonaiba.

S mivel viszonylag olcsón lehet előállítani őket, illetve sokáig megőrzik formájukat, mintáikat és felirataikat, hosszú időn át tudják jelezni a cég logóját vagy aktuális promócióit a vásárlók és ügyfelek számára.

Söralátét készítés és gyártás magas minőségben

A söralátét gyártás egészen régre, 1880-ra tehető, amikor a németországi nyomtatással foglalkozó Friedrich Horn cég piacra dobta az első modellt, melyet akkor még kartonból készítettek. Azóta természetesen már rengeteg féle anyagból lehet söralátétet gyártani, de a legpraktikusabbak továbbra is papírból készülnek, hogy egyaránt védjék az asztalt, illetve elnyeljék a pohár aljára csöpögő italt.

A dizájner söralátéteknek akkora sikerük volt, hogy egyes emberek elkezdték szenvedélyesen gyűjteni is őket, hiszen egyes darabok annyira frappáns motívumokkal, feliratokkal vagy céges promóciókkal vannak kialakítva, melyek megérdemlik, hogy vitrinben legyen a helyük.

Emiatt cégünk tervezői csapata igen nagy hangsúlyt fektet a vásárlói igényekre, hiszen célunk, hogy a legszínesebb ötleteknek és legmodernebb stílusoknak is egyaránt megfeleljenek a nálunk gyártott söralátét modellek.

Így forduljon hozzánk bizalommal, hiszen csapatunk szívesen áll cége rendelkezésére, hogy ne csak a söralátét készítésben, de a tervezésben is tudjon segíteni, hogy sikerüljön azt a formát, színvilágot, mintázatot, illetve alapanyagot kiválasztani, amely tökéletesen illik cége arculatához.