Poháralátét gyártás, készítés

A poháralátétek igen jó eszközei annak, hogy új vagy régen piacon lévő céges imidzsét emelni tudja, így a sokak által elérhető és egyben praktikus poháralátétek igen jó szolgálatot tudnak tenni ennek elősegítésében. Természetesen szezonális promóciók reklámozására is alkalmasak, így feltétlenül érdemes kihasználni a hirdetésnek ezt az egyszerű módját.

Régen a poháralátétek porcelánból vagy fajanszból készültek, mert akkoriban igen népszerű volt a forralt sör fogyasztás, így ezekkel a poháralátétekkel akadályozták meg az asztalterítő vagy az asztal kiégetését.

Napjainkban a poháralátétek a legtöbb esetben kartonból készülnek, de természetesen lehet kapni textil, műanyag vagy gumiból készített modelleket is. A papír alapú nemcsak azért olyan népszerű, mert olcsó és könnyű az előállítása, hanem pusztán praktikai okokból, hiszen az így összepréselt fa nemcsak a felületeket védi, de a pohár aljára csurgó folyadékot is képes felszívni.

Poháralátét gyártás, poháralátét készítés a legjobb minőségben

A műanyag vagy gumi poháralátétek is egyaránt kedveltek, mert ezek kicsit tovább tudják megtartani formájukat illetve mintázatukat, s emiatt a céges logó vagy promóció is tovább látszik rajtuk.

Emiatt ezek az apró, de rendkívül praktikus reprezentatív jellegű kiegészítők hű társai lesznek a szórakozóhelyek, bárok, irodák, rendelők vagy recepciók asztalainak, hogy a lehető legtöbb jövőbeni ügyfélnek tudják hirdetni céges megjelenéseit.

Becaplastic cégünk több, mint 20 éves tapasztalatával áll rendelkezésére, így mindegy, hogy milyen alapanyagból, milyen formavilággal megtervezett, bonyolult vagy egyszerű dizájnnal kialakított, bohókás vagy letisztult stílusú poháralátétet szeretne készíttetni, csapatunk szívesen segít nemcsak az elkészítésben, de a tervezésben is.

Forduljon hozzánk bizalommal, s mi cserébe minőségi, teljesen újrahasznosított alapanyagokból fogjuk legyártani a különféle egyedi kialakítású poháralátéteket, melyek tökéletesek lesznek arra, hogy az aktuális promócióját a lehető legjobb formában tudja reklámozni.