Különleges meglepetés, egyedi reklámajándék?

A műanyag címke felhasználhatósága rendkívül sokrétű, ami a tartósságának és rugalmasságának köszönhető. Az anyaga lehetővé teszi, hogy szinte végtelen lehetőség álljon rendelkezésre. A cégünk több évtizede foglalkozik műanyag címke gyártásával, tervezésével és ez idő alatt büszkén mondhatjuk, hogy nagy szakértelemre tettünk szert. Ezt az is bizonyítja, hogy Európa szerte számos referenciával rendelkezünk.

Műanyag címke termékek kivitelezése 

A termékek kivitelezése során precízen dolgozunk és minden igénynek, illetve egyéni elképzelésnek igyekszünk maximálisan megfelelni. A címkéket varrható, illetve ragasztható formában is elő tudjuk állítani és a színvilágot illetően is rendkívül rugalmasak vagyunk. Szinte bármilyen árnyalatot megvalósítunk, de az átlátszó kivitelezés sem okoz gondot. A műanyag címke készítés során kézi megoldást alkalmazunk, mert hiszünk a környezettudatos gondolkodás fontosságban. A termékeinket a környezetre, illetve az emberi egészségre veszélytelen technológiával gyártjuk, amit a mai világban nem sok vállalkozás mondhat el magáról.

Az általunk kínált címkék kiválóan alkalmasak arra, hogy az egyes termékek személyesebbek legyenek. Ha ajándékozásra kerül sor, akkor az egyediség prioritást élvez. Ugyanakkor a logóval, emblémával ellátott használati tárgyak alkalmasak a cégek népszerűsítésére is. Egy jól megválasztott, találó reklámajándék csodákra lehet képes, éppen ezért hiba lenne kihagyni a benne rejlő lehetőségeket. Legyen szó egyedi poháralátétről, gumi tálcáról, kulcstartóról, hűtőmágnesről, varrható tépőzárral ellátott vagy ragasztható címke termékekről, mi bármelyiket elkészítjük rövid időn belül. 

Műanyag címke a specialitásunk, bátran keressen minket

Amennyiben bővebb tájékoztatásra van szüksége, nyugodtan keressen fel minket, a munkatársaink nagy szakértelemmel állnak a rendelkezésre. Természetesen ajánlatkérésre is lehetőség van a weboldalunkon keresztül. Ha kíváncsi rá, hogy meg tudjuk-e valósítani az egyéni elképzeléseit, akkor írjon nekünk. Igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni a levelére.

Vissza