Emblémázás a sikeres brandépítés része

Az emblémázás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a hétköznapokban gyakran használt eszközökből reklámtárgyakat készítsünk. Így dolgozóit meglepheti a vállalati logóval, szlogennel vagy aktuális promócióval ellátott emblémájú tárgyakkal, melyek így mozgó hirdetőtáblákká válnak.

Emiatt rengeteg cég választja itthon is az emblémázás adta széles lehetőségeit, hiszen ezeket csak egyszer kell legyártatni, utána a csoda pedig magától történik: az emberek használják a praktikus kulcstartókat, táskákat, ruházatot, felszereléseket, s a lista végtelen, mert napjainkban már szinte bármire lehet emblémát készíteni.

Az emblémázás folyamata

Az emblémázás folyamata során először egy látványterv készül, melyet vagy megkapunk az ügyféltől, vagy ha nem rendelkezik ilyennel, segítünk megtervezni, majd a több variációból kiválasztható, hogy melyik kerüljön tömeggyártásra.

Így amennyiben nincsen cégénél grafikai vezető, mindenképpen forduljon hozzánk, hogy emblémázott termékei profi tervezők kezei közül kerüljenek ki, hiszen mi sem szerencsétlenebb annál, ha egy cég olvashatatlan, a szemnek zavaró, esetleg félreérhető emblémát szeretne csináltatni abban a hitben, hogy ez tetszeni fog ügyfeleinek.

Ilyenkor szoktuk felajánlani tervezőink szakértelmét, akik már több, mint 20 éve segítik családi vállalkozásunkat magas szaktudásukkal, így kiküszöbölhetőek az effajta szarvashibák. Számunkra ugyanis nagyon fontos, hogy ha nem is ért egy cég az imidzs növeléséhez, - hiszen inkább a termékei minőségével van elfoglalva -, akkor is professzionális és minőségi emblémákkal tudja ellátni munkaruháit, céges ajándékcsomagjait vagy bármilyen más, reprezentatív jellegű eszközt.

Használja ki a modern technológiai innovációkkal kivitelezett emblémázás adta széles lehetőségeit. Tegye egységessé cégének irodai környezetét saját logójával, szlogenjével vagy aktuális promócióival ellátott tollakkal, poharakkal, söralátétekkel, munkaruhákkal, végül is bármivel, ami tovább fényezheti cégének egységes arculatát.